Spóroljon Wizz Air Hitelkártyával ha utazik repülővel

Spóroljon Wizz Air Hitelkártyával ha utazik repülővelAz Erste Banknál már a Wizz Air Hitelkártya is elérhető. Ha családjával a nyári utazáskor a Wizz Air szolgáltatásait veszi igénybe, akkor előtte érdemes az Erste Banknál is tájékozódnia.

A Bank által kibocsátott hitelkártyát bármikor igényelheti, nincsen időbeli korlát. A személyre szabott hitelkeretét bármikor és tulajdonképpen bármire felhasználhatja. A hitelt mindig ráér utólag visszafizetni a banknak.

Mindennapi vásárlásai során fizethet a kártyával a szupermarketekben, a benzinkutaknál tankoláskor, a különböző éttermekben és barkács üzletekben, valamint a drogériákban is. Minden olyan üzlet a bank partnere ahol Master Card kártyát fogadnak el. Felhasználhatja a hitelkeretét a Wizz Air által nyújtott szolgáltatások finanszírozására. A szabad felhasználású hitel váratlan kiadások esetén is mentőövet nyújt.

A Wizz Air Hitelkártya további nagy előnye, hogy világszerte elfogadják, tehát nyaralás alkalmával sem hagyja Önt cserben. Amikor a család éppen egy új televízió vásárlása mellett dönt, akkor is segítséget nyújt a hitelkártyája. Így már nem kell hónapokat várnia, ha elromlik otthon a mosógépe, mert a hitelkártya segítségével akár másnap megvásárolhatja azt, tudtuk meg a Hitelmindenkinek szakértőitől.

A dombornyomott hitelkártya minden Master-Card elfogadóhelyen használható és a kártya használatáért a bank egyáltalán nem számít fel külön díjat. A külföldi nyaralások alkalmával, a kártyával kifizetheti az autóbérlést, de a világon több százezer automatából készpénzfelvételt is indíthat. Ha nem itthon fizeti ki a szállás költségeit, hanem külföldön kell a szállodában rendeznie, akkor is bátran használja hitelkártyáját. A külföldi kiadásait így tulajdonképpen utólag tudja rendezni forintban a banknál a családi nyaralás után. Amikor az Ön által visszafizetett hitelkeret újra feltöltődik a pénz újra rendelkezésére áll és újra felhasználhatja.

Vásárlásaival pontokat gyűjthet, melyeket azután beválthat. Minden elköltött 100 Ft után 2 pontot ír jóvá a bank a saját pontgyűjtő számláján. Ha a Wizz Air szolgáltatását veszi igénybe nyaraláskor, akkor a repülőjegy ára is pontokra váltható. Ebben az esetben már minden elköltött 100 Ft után 4 pontot ír jóvá a bank.

Most az Erste Banknál egy nagyon különleges és figyelemre méltó akció is bevezetésre került. Ha Ön most leadja igénylését a banknál, akkor a bank 20 000 Ft-tal támogatja a családja nyaralását. A megszokott 10 000 ponton felül még további 10 000 pontot ad Önnek az Erste Bank. Az Erste Netbankon keresztül Ön bármikor figyelemmel kísérheti hitelkerete aktuális állását és a pontokat is, amelyeket az év során összegyűjtött.

Nézzünk egy konkrét példát a pontgyűjtésre. ha Ön egy éven keresztül minden hónapban a hitelkártya használatával vásárol havi szinten 70 000 Forintért élelmiszert, 20 000 Forintért üzemanyagot és egyéb helyeken is fizet bankkártyájával 20 000 Forint értékben, akkor az összes évi pontgyűjtése a kezdeti 20 000 ajándék ponttal együtt 46 400. Ez azt jelenti, hogy 46 400 Ft éves megtakarítást ért el a kártya használatával. Gondolja át ezt a lehetőséget, hiszen semmi mást nem kell tennie, mint bemennie a legközelebbi Erste Bank fiókba és elindítania a kártya igénylését.

Ha elég gyorsan cselekszik és ebben az évben is a Wizz Air egyik járatával megy a családi nyaralásra, akkor már ezeket a pontokat is bezsebelheti és a következő évi nyaralásnál fel is használhatja. A Wizz Air Önnek és 5 másik utasnak is jóvá tudja írni a pontokat, tehát tulajdonképpen minden az Ön éves pontgyűjtésén múlik. Ha sikerül lecsapnia egy akciós repülőjegyre, akkor talán még a 6 repülőjegyre való pontot is sikerül beváltania a következő évi nyaralás alkalmával.

Mi a véleményed? Szólj hozzá Te is!

Loading Facebook Comments ...

Még nincsenek hozzászólások. Légy az első.

Vélemény, hozzászólás?

Nézd meg ezeket is:
Londoni repülőjegy: fedezze fel a szigetország fővárosát!
Londoni repülőjegy: fedezze fel a szigetország fővárosát!

Parkoljon kényelmesen a reptérnél!
Close