Parkoljon kényelmesen a reptérnél!

Repülős utazás előtt áll, és az úti cél kényelmes elérését legalább olyan fontosnak tartja, mint az árakat? A légitársaságok közötti választás mellett nem elhanyagolható az sem, hogy miként közelíti meg a repteret? A saját gépjármű választásakor mindenképpen el kell gondolkodnia azon, hogy milyen parkolási lehetőség mellett dönt, hiszen csak úgy tudhatja biztonságban az autót, ha a megfelelő szolgáltatást veszi igénybe. A bud.hu reptéri parkolás alkalmával többféle lehetőséget kínál az utasok számára, így árak és színvonal alapján is megtalálhatja mindenki az igényeinek maximálisan megfelelőt.

Prémium Parkoló az érkezési és az indulási szinteken is

Legfontosabbnak a kényelmet tartja? Ha nem feltétlen az a cél, hogy gépjárművét a reptéren hagyja, sokkal inkább a be-, és kiszállást könnyítené meg, akkor a Prémium Parkoló az ideális választás az Ön részéről. Rendkívüli kényelmet biztosít, hiszen közvetlenül a bejáratnál állhat meg az Önt fuvarozó, így csomagjaival egyetlen percet sem kell gyalogolnia.

Terminál Parkoló elérhető közelségben

Az előző lehetőség áraival szemben jóval olcsóbban igénybe vehetőek a Terminál Parkoló szolgáltatásai, amelynek 711 parkolóhelye mindössze 25 méterre található a terminál bejáratától. Nem véletlen, hogy előszeretettel választják azok a kényelemhez szokott utasok, akik rövid időre utaznak külföldre.

Business Parkoló kiemelt biztonsággal

Napi egységek fizetendőek a 204 hellyel rendelkező Business Parkoló esetében, amely szolgáltatáshoz ingyenes busztranszfer is kapcsolódik. A minőségi, színvonalas szolgáltatások kedvelői számára remek választás ez a parkoló zóna.

Holiday Plus Parkoló három percre a termináltól

Repülővel történő utazás alkalmával sokan érdeklődnek az olyan parkolási lehetőségek iránt, amelyek elérhető áron vehetőek igénybe. Erre kifejezetten akkor lehet szükség, ha hosszabb időt terveznek külföldön tölteni az utasok, és a parkolási díjak kapcsán ennek megfelelően szeretnének kedvezményes ajánlatokat kihasználni. A Holiday Plus Parkoló parkolóhelyei ehhez kitűnő döntésnek bizonyulnak, melyek 175 méterre helyezkednek el a termináltól. A 3-5 perces séta azonban megéri, hogy akár hetekre is elérhető áron tudhassa biztonságban gépjárművét.

Holiday Parkoló nyaralások idejére

A Budapest Airport által kínált többi lehetőséghez hasonlóan a Holiday Parkoló is kamerával, rendszám-felismeréssel és extra biztosítással védett területként szolgálja az ott elhelyezett autók biztonságát. Mivel a rendelkezésre álló parkolók közül ez az 1153 hellyel rendelkező terület kínálja a legolcsóbb árakat, ezért még annak ellenére is nagy érdeklődés mutatkozik iránta, hogy körülbelül 6-10 percet sétálni kell a terminál bejáratáig azoknak, akik e mellett döntenek.

A repülőtér autóval történő megközelítésénél kevés kényelmesebb választás létezik. Ahhoz azonban, hogy minden rendben legyen a gépjárművel távolléte idején is, rendkívül fontos, hogy megfelelő parkolót válasszon ehhez. A Budapest Airport kiemelt figyelmet fordít a biztonságra, és arra, hogy utasai minden szolgáltatással- így a parkolással is – maximálisan elégedettek legyenek. A parkoló zónák közötti választáskor érdemes úgy dönteni, hogy átgondolja, milyen időtávra utazik, és mennyit tud és kíván a parkolásra költeni.

Mi a véleményed? Szólj hozzá Te is!

Loading Facebook Comments ...

Még nincsenek hozzászólások. Légy az első.

Vélemény, hozzászólás?

Nézd meg ezeket is:
Olcsó repülőjegy
Olcsó fapados repülőjegyek
Close